2019-04-19

Årstämma, städdag & uppdaterad boendeinformation

Hej!

Tyvärr har det vart lite tunt med information här på hemsidan på senaste, men förhoppningsvis har den analoga varianten hunnit uppmärksammats!

Först och främst kallar styrelsen härmed till årsstämma, som kommer hållas Tisdagen den 14 maj i Grand Pizzerias lokaler, kl 19.00. Alla föreningens medlemmar är varmt välkomna för att få en genomgång av förslaget till årsredovisning 2018. Denna kommer ni få i brevlådan innan det är dags för mötet. Dagordning i enlighet med föreningens stadgar § 59, inga övriga motioner eller ärenden har inkommit.


Men innan dess kommer vi lördagen den 27e april hålla vår årliga vårstädning. Vi hoppas att så många som möjligt, nya som gamla medlemmar, har möjlighet att dyka upp och göra vår gård fin. Vi börjar som vanligt klockan 10.00 och fortsätter sål änge vi har möjlighet och sysselsättning, och avrundar (eller pausar?) med lite fika.


Vi har även sett över vårt dokument med boendeinformation ("Att bo på Fredåsgatan"), främst har vi förtydligat vissa sektioner om tex renoveringar och störande arbeten.

Väl mött på vårstädning samt årsstämma!

Mvh
Styrelsen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar